2011 m. gruodžio 23 d., penktadienis

Šventinis sveikinimas ir Dėkingumo Akmenukas

Gal ir ne visai įprasti kalėdiški, ne pūkuoti ir ne balti, bet šilti ir kvepiantys mandarinais šventiniai sveikinimai iš mandarinų šalies :) O prie jų tikra stebuklinė kalėdinė istorija.
Apie Dėkingumo Akmenuką. 
Viskas labai paprasta - tiesiog reikia rasti kokį nedicką akmenuką, mielą rankai ir širdžiai, nedicką - kad nesunku kišenėj nešiotis būtų, nes jį reik nuolat prie savęs laikyti. Tai va, kiekvieną kartą, išsikraunant daiktus iš kišenių vakare ir jį užmačius, ar šiaip dienos bėgyje netyčiom kišenėje užčiuopus ir prisiminus, reikia pagalvoti už ką šioj akimirkoj esi dėkingas, ne tik pagalvoti - labiau - išjausti : už saulę, gryną orą, brangių žmonių šypsenas ir apkabinimus, už Kūčių vakarienę ir artimuosius aplink stalą, už kojas, rankas vietoj ir galvą ant pečių - už visus tuos dalykus, kuriuos dažnai priėmam kaip savaime suprantus, ir nebesijaučiam dėkingi. Už visų tų dalykų nešamą džiaugsmą, laimę ir šilumą ir šviesą.
O stebuklas tame, kad tokia paprasta, kasdieninė praktika pritrauks į jūsų gyvenimą dar daugiau džiaugsmo, laimės ir šviesos. Ji netgi gali išgydyti sunkias ligas, nes taip veikia pagrindinis visatos dėsnis - traukos dėsnis (the law of attraction).
Vat tokia vat mano dovana visiems :) Ačiū, kad esate mano gyvenime.
Ramių, džiugių ir jaukių švenčių.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą