2014 m. vasario 18 d., antradienis

žaliųjų kokteilių antpuolis, oi - iššūkis :)

Šį rytą atradau naują nuostabiai tinkantį ir gaivų derinį žaliam kokteiliui. Abrikosai, džiovintos figos, šiek tiek vandens ir daaaug žalios kalendros :) Kas galėjo pagalvoti..:) Manau abrikosus puikiai galima keisti persikais. Primygtinai siūlau išbandyti.. po to dar bandžiau dėti obuolių ir bananų - taip pat buvo skanu, o galima dėti tik vienų kurių. Labai gaivus ir egzotiškas skonis.


Ta proga taip pat noriu pakviesti į savaitės trukmės žaliųjų kokteilių iššūkį - kuris prasidės šį šeštadienį, vasario 22 d. Suprantu, kad badauti ar netgi tik sulčiauti visą savaitę yra pakankamai sunku. O geriant žaliuosius kokteilius, rezultatas yra dalinai panašus, tačiau nėra taip sunku, kaip tikrasis badavimas. Organizmas pamažu apsivalo nuo šlakų ir toksinų, nes virškinti skystą, o tuo labiau žalią maistą skrandžiui yra žymiai lengviau, todėl likusias jėgas kūnas gali skirti intensyvesnei detoksikacijai.

Pozityviai nusiteiksim ir visą savaitę kartu skanausime tik kokteilius, šviežiai spaustas sultis, vandenuką, galima ir žolelių arbatas ir taip padėsime savo kūnui apsivalyti, išsikuopti toksinus, palengvinti sąnarių, skrandžio darbą, pasiruošti pavasariui :) Kiekvieną dieną išbandysim po vieną naują ar primirštą seną kokteilio receptą, dalinsimės įkvėpimais ir pojūčiais :) 

Pradėkime pavasarį švaria oda, žvilgančiais plaukais, puikia savijauta ir liekna figūryte :) Kas už?..

P.s. Norintys dalyvauti tiesiog prisijunkite prie puslapiuko FB ir sekite naujienas. Taip pat galite įvesti savo el. paštą šio puslapio dešinėje pusėje, tam skirtoj vietoj, ir taip gauti naujienas, bei receptus tiesiai į savo pašto dėžutę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą