2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

šokoladiniai žalumai

Na ką gi, brangieji, liko jau visai ne daug. Tik kelios dienos ir galėsim užkrimsti obuoliuko ar apelsino. Nes asmeniškai aš, po tokių iššūkių, kokteilių ar sulčių dienų labiausiai pasiilgstu pačio kramtymo proceso, tiesiog kažką kramt-kramt-yti, daugelio metų įprotis vienok :)

Tik kelios dienos ir galėsim dalintis visais maloniais, sveikais, gražiais, šauniais pasikeitimais, ir pačiu svarbiausiu - bent šiek tiek sveikesniais maitinimosi įpročiais, kurie tikiuos nepasibaigs su šia saulėta savaite :) O tęsis.. Gal rytais, gal retkarčiais, gal savaitgaliais - bet kokteiliai nebus pamiršti ir vis ras kelią į jūsų racioną. Juk tai taip lengva, paprasta ir greita.


Pavasarį apturėjau traumą, dešinė plaštaka buvo sugipsuota, todėl beveik mėnesį laiko maitinausi vien žaliais ir kitokiais kokteiliais, daugiau nelabai ką galėjau pasidaryti su viena, kaire ranka. Ir kaip niekad buvau dėkinga savo Vitamixui. O dar, kokteilių dėka, mano nutraukta sausgyslė sugijo greitai, tvarkingai, lengvai ir viskas dabar veikia taip pat gerai, kaip ir prieš accident'ą. :)

Tai va, šiandien dar vienas begalo skanus kokteilis, kažkaip aš čia jus ir save labai lepinu, ryt grįžtam prie žalėsių :) Jis ne tik skanus, bet ir tikra energijos bomba, laisvai galintis patenkinti netgi kavos mėgėjus. Jums reikės sumesti į blenderį keletą bananų (žmogui apie du, tris), vienas iš jų gali būt iš šaldiklio, nes vėsumas šiuo atveju tikrai pagerina skonį. Įberti šaukštelį spirulinos (aš ją perku čia), šaukštelį - šaukštą raw kakavos arba kerobo ir porą datulių. Suplakus gardinti bičių žiedadulkėm. Puikios, energingos ir nuostabios dienos :)


p.s. Nepamirškite pasidalinti savo atrastais kokteiliais. Nebūkit gi skūpi :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą