Aš esu arbatų žmogus, na, gal labiau - arbatų mergaitė. Vat ir pasakiau garsiai :)
Negaliu be arbatų.. Ypač šaltu sezonu.. O dar labai mėgstu pati kurti įvairius jų derinius iš prieskonių, savo susidžiovintų žolelių ar vaisių. Vasarą labai patiko žalia ekologiška arbata su rožių žiedlapiais.. Ir šalta ji labai skani.. Na, o kai ateina ruduo, aš vis sugrįžtu prie kokių džiovintų obuoliukų arbatų.. Kasmet vis kitaip. Pernai gėriau ją su cinamonu ir imbieru. Šiemet imbierą pakeičiau žvaigždiniu anyžiumi ir gavosi nuostabiausias derinys :)
Taigi - džiovinti obuoliukai, kelios anyžių žvaigždutės (sugrūstos grūstuvėje su visom luobelėm ir sėklom) bei cinamonas. Per-fec-tion..:)
Jei kas nenorite verdančiu vandeniu gadinti vitaminų, siūlau tiesiog šiltu vandeniu užlieti ir kad ilgiau pastovėtų, dar galima ant kokio radiatoriaus.
Ir atrodo, ir skamba skaniai :)
AtsakytiPanaikinti