2016 m. gegužės 13 d., penktadienis

Ieva bando: Ambroozija

Šį kartą - grynai moteriškas įrašas ir konkursas! :) Aš - didelė mėgėja natūralaus grožio ir natūralios kosmetikos. Būna dienų, kai ant veido nutūpia tik kokoso aliejus ir jaučiuosi puikiai. Dar labai mėgstu natūralią rankų darbo lietuvišką kosmetiką, labai patinka "You&Oil", ypač jų aliejukas plaukams, labai labai patinka viskas iš "Kvapų namų", kiekvieną kartą ten nuėjus negaliu greit išeiti ir uostau uostau jų visus tuos eterinius aliejus, kol galva apsisuka :) O dar labai labai labai patinka "Ambroozija". 

Su "Ambroozija" primą kartą susidūriau per draugės Jurgos "Žalios Pupos" Laisvės alėjoje, Kaune atidarymą, dalinausi kažkada FB puslapyje nuotraukomis, kaip gera ir skanu ten viskas buvo, ech. Tai va, be visų gėrių ir skanumų, gavau tada ir daug daug dovanų, mėgstu tokias šventes. Viena iš dovanėlių buvo - Ambroozijos mėginukų rinkinys. Man paliko neišdildomą įspūdį. Kvapai, konsistencija, jausmas ant veido, ypač jų serija "Saulė" tai OMG, kažkas tokio. Galiu tvirtai pasakyti, kad tai mano mylimiausia lietuviška kosmetika ir labai siūlau išbandyti, kad išbandyti būtų drąsiau, nusprendžiau pasidalinti savo turima jų kosmetika ir trumpai apžvelgti. O kad būtų įdomiau - dovanoju Ambroozija natūralų makiažo valiklį "Brėkšta" - tereikia komentaruose pasidalinti savo mėgiamiausiu naminiu grožio receptu - gal turit kokią firminę kaukę, kuriai susiplakti minutės užtenka ir pan :) Nugalėtoją paskelbsiu po savaitės. O kol kas - atveriu savo vonios spintutės duris..


Deja, šiuo metu neturiu mano pačių mėgiamiausių produktų "Saulės" serijos veido kremo, balzamo arba serumo, visi jie vienodai nuostabūs. Bet Ambroozijos butikuose viską galima išmėginti ir netgi perkant internetu galima įsigyti mėginukus.

Vonios lentynėlėje šį kartą turiu veido prausiklį-kaukę su kaolino molio, dumbliais ir migdolų aliejumi. Aš jo nenaudoju kaip prausiklio, nes nenaudoju jokios dekoratyvinės kosmetikos ir veidą ryte vakare valau/gaivinu tik paprastu vandeniu arba hidrolatu. Bet kaip kaukė man labai patinka - nesausina odos, kaip dauguma kaukių su moliu. Atgaivina, pagyvina odos spalvą, labai maloni konsistencija, netrupa, nesukrinta į jokius neaiškius gabaliukus, lyg grietinę ant veido teptum. :)

Antras produkas - damaskinės rožės vanduo arba hidrolatas. Na čia daug pasakot turbūt nereikia :) Labai kokybiškas, stiprus intensyvus kvapas, be galo gerai drėkina, atgaivina, galima ir ant makiažo purkšti karštą dieną, nieko nesugadina. Rožių eterinis aliejus arba hidrolatas arba produktai su natūraliu rožių kvapu skatina moteriškumą ir gerina nuotaiką. Naudoju hidrolatą vakare nuvalyti dienos dulkėms nuo veido, bei prieš tepdama aliejų ar kremą. Vasarą kai karštą būna atsigaivinimui ir taip pasipurškiu.

Kremukas, kurį naudoju dabar - intensyviai drėkinanti veido emulsija "Jorilė" su migdolų, simondsijų aliejumi, alavijų geliu, jazminų ir miros eteriniais aliejais. Tikrai labai drėkinanti ir labai patinka, kažkada turėjau visiems gerai žinomos Aubrey Organics tariamai drėkinantį kremą, tai net nėra ką lyginti. O šio - labai malonus kvapas, tobula konsistencija, greit susigeria ir jaučiasi padengia veidą apsaugine plėvele, bet neriebina odos nei plaukų.

Dar vienas kremas, kurį bandžiau - drėkinamasis "Lela" su levandų hidrolatu, nerafinuotais šalto spaudimo avokadų, abrikosų kauliukų, sezamų, kviečių gemalų aliejai, natūraliais eteriniais pelargonijų, rozmarinų, citrinžolės, santalmedžio, Ylang Ylang aliejai. Irgi labai labai patiko. Turbūt kaip ir visų Ambroozijos kremų - tobula konsistencija, gerai susigeria ir po to, plika akimi pastebimas odos būklės pagerėjimas.

Žodžiu - siūlau išbandyti, tuo labiau, kad tai mūsų, lietuviškas produktas, su tokiais gražiais senoviniais lietuvių vardais ir žodžiais pavadinimuose. O kol kas lauksiu komentaruose jūsų naminių grožio paslapčių receptų, nugalėtojui po savaitės išsiųsiu Ambroozija natūralų makiažo valiklį/pienelį "Brėkšta". Gražios, kvapnios, gaivios dienos visiems :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą