2012 m. sausio 16 d., pirmadienis

iš marokiečių gyvenimo


Žinoma, kažko tokio super šokiruojančio kaip Indijoj- čia nerasi :) nieks prie tavęs gatvėj nepuola ir nebando sukišti drato į ausį (taip, taip - buvo ir šitaip, ten pas juos vadinasi tokia ausų valymo paslauga, o kadangi angliškai nemoka, o ir šiaip triukšmas aplink didžiausias - tai net nebando atsiklausti prieš imantis veiksmų).. bet yra savų įdomybių :) pvz labai daug žmonių vaikšto su pižamom mieste ir naminėm šliurėm..:) visokiom tokiom ružavom pūkuotom..:) ne tai, kad keli žmonės - bet visur mieste pamatysi - pižama kokia raudona su širdutėm ar su meškiukais, megztukas koks ir tos tapkės.. :) o tapkės tai išvis jiems atrodo kad čia normali avalynė pilnavertė..:)
O dar šiandien pvz du žmonės pasiūlė man apsikeisti batais :) pradžioj galvojau kad bajeris tas "swap shoes"- bet jie labai rimtai netgi.. Nu ne pirmos jaunystės tie mano Teva sandalai, bet užkliuvo jiems kažkaip...
Arba būna pvz eini, nešiesi maišą mandarinų, valgai - prieina marokietis, kiša ranką į maišą - sako "can I?" nekaltu veidu, pasivaišina ir nueina.. :) 
o ką - nieko...:) ir tikrai čia ne dėl biednumo kokio- mašinos geresnės nei Lietuvoj.. ir šiaip..:) tiesiog jie tokie..
Ir jeigu staiga išgirsti kad gatvėje visi ploja ir švilpia ir pritarimo šūksnius, lyg per futbolo rungtynes įmušus įvartį - gali būti, kad per futbolo rungtynes įmušė įvartį - o gali būti kad pradėjo lyti.. kaip kad dabar.. pirmą kartą, kol čia esu..:)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą