2015 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

virgin pina colada arba kokteilis "hamakas rojuje"

Jau keletą mėnesių vis bent kas antrą dieną geriu vieną ir tą patį kokteilį.. Esu visiškai ant jo sėdus :) Iki tokio lygio, kad pavyzdžiui vakar supratau jog teks daryt pertrauką šiandien, nes riešą dešinį nuo apelsinų sulčių spaudimo pradėjo skaudėt.. Be to, visur ieškau, kur ananasas su akcija (šiuo metu "Rimi"), perku, pjaustau kubeliais juo ir šaldau :) Apelsinus perku dėžėmis savo pamėgtuose bazių sandėliuose, 65 cnt. už kilogramą.. Bet ką čia apie tuos žemiškus dalykus, kai kokteilis absoliučiai iš rojinių planetų gaunasi..

Kažkada kažkur juo dalinausi, gal instagram'e, gal facebook'e, tačiau tai toks stebuklas, kad verta užfiksuoti dar kartą ir tvirčiau blog'e, kad išliktų.. :) Jau toks skonis, aromatas užburiantis, ir tuo pačiu paprastas, kaip dvi kapeikos receptas, kad tikrai verta pasidalinti. Nes tokie receptai - mano patys mėgstamiausi, genialūs ir paprasti. Ypač kai per paskutinius kelis mėnesius turbūt keliasdešimt kartų jį plakiau.


O jam reikės: išspausti maždaug 7-8 apelsinų sulčių (porcija vienam žmogui) ir suplakti su kokiu trečdaliu nuvalyto, kubeliais susmulkinto (geriau šaldyto) ananaso bei šaukšteliu čijos sėklų ir pusės šaukštelio macos miltelių. Viskas.


Tik jūs būtinai pabandykit, šaldytas anansas duoda gaivumo/šaltumo - jauties lyg kur nors hamake po palmėmis, prie žydros jūros.. Ypač dabar, kai tokie karščiai - puikiai sukuria atostogų iliuziją kiekvieną kartą.. Žodžiu, mmmm.... :)

2 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Tai toks superfoodas, maltas augalas ar jo šaknis, nepamenu dabar, labai gerai reguliuoja hormonų disbalansą :) skatina potenciją dar rašo :)

      Panaikinti