2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

filmas

Taip senai ieškojau kažko tokio - prasmingo, gražaus, gilaus ir lengvo tuo pačiu :) nes tie visi - prasmingi, gražūs, gilūs ir tikri dalykai ir yra lengvi - "nepakeliama būties lengvybė" taip sakant.. :) Ir pagaliau, išbrokinus turbūt 15 filmų (nes dieve, dieve ką leidžia į eterį šiais laikais) - radau!
Labai rekomenduoju - apie Dievą, tikėjimą, toleranciją, viltį, gyvenimą, gėrį, apie viską ir labai gražiai :) O dar filmuota mano vienoj mėgiamiausių vietų po saule, kur gyvenau ir tikiuosi dar grįžti, gera atpažinti mylimus keliukus ir pastatų fasadus :) Indija pavaizduota tokia kokia iš tikrųjų yra, kokią aš ją jaučiu - spalvota, ryški, gaivi ir stebuklinga. 
In Joy :)
p.s. pasidalinkit  jus įkvepiančiais filmais :) prašau, prašau, prašau..


3 komentarai:

  1. Labai gražus filmas :)Pažiūrėjus jį, dar ilgai galvelėj sukosi visokios mintys, pamąstymai,ir dar tie nuostabūs vaizdai.. Filmas tikrai įkvepiantis, ir matyt, kiekvienas iš jo pasiima tai, kaip kiekvienas jį interpretuoja :)

    P.S. Kiti rekomenduotini filmai -
    Eat.Pray.Love, The pursuit of happyness

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū jums , mačiau tuos abu - taip pat labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, galiu rekomenduoti filmą Mr. Nobody. Jei trumpai apie filmo esme, tai jis yra apie tai, kokia reikšme mūsų gyvenimui daro net mažiausi sprendimai, kuriuos priimame kiekviena diena :) Ir žinoma filmo pabaiga, kuri mane labai pralinksmino ir privertė apie ją galvoti dar pora dienų.

    AtsakytiPanaikinti