2012 m. birželio 21 d., ketvirtadienis

pina colada, baby :)

Dabar, kai gausu daržo ir miško gėrybių - ir receptų apmažėjo, na kokie gi dar receptai - paėmei braškę ir į burnytę.. arba žemuogių saują arba mėlynių.. o tuoj dar ir alyviniai obuoliai prasidės, pas mus sode - šakos lūžta :) ech..
Bet kartais norisi pasigaminti kažką special, pasilepinti, arba kokia ypatinga proga palepinti artimą savo, arba be progos :) vat tada labai tiks - toks nei maistas nei gėrimas - raw virgin pina colada..:)) raw - nes raw, virgin - na, nes žaliavalgiai nevartoja stimuliantų..:) o jiems ir nereik.. pina colada.. - na tiesiog - pina colada..:)
Iš tiesų tai labai paprasta - pradžioj reik pasigaminti kokosų pieno iš vieno kokoso, t.y. - perskeliam, išgeriam vandenuką (arba galima taip pat panaudot jį pina coladai), susmulkinam riešuto minkštimą su blenderiu ir vandeniu ir perkošiam - vandens pagal skonį, turi būt toks sodresnis, tirštesnis gėrimukas.. - va čia draugų video kaip tai padaryti :)  sunkioji dalis baigėsi :) dabar beliko kokosų pieną suplakti su vieno labai prinokusio ananaso minkštimu..:) viskas.. tiesa, aš dar kartais dedu vieną ar porą bananų, jei trūksta tirštumo.. čia dar nuotraukoj trinta ekologiško apelsino žievele pabarstyta...:)

In Joy :)

raw virgin pina colada recipe - just blend together 1 pineapple and 1 coconut's milk - here's video how to make raw coconut milk and you can add one banana too, if you like it thicker :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą