tag:blogger.com,1999:blog-4457382123930337993.post407625368330016145..comments2023-09-02T19:52:11.789+03:00Comments on every special day: žalia žaliaIeva.http://www.blogger.com/profile/02782297880628842475noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4457382123930337993.post-18375062958081297002018-05-24T16:19:34.942+03:002018-05-24T16:19:34.942+03:00Kaparėliai, garstyčios, medus, aliejus, citrinos s...Kaparėliai, garstyčios, medus, aliejus, citrinos sultys, aitrioji paprika. Žiemai tobuliausias padažas, tinkantis viskam - vietoj majonezo, vietoj kečupo :D Konsistencija kaip majonezo. Kas nevalgo medaus, gal koks agavų/klevų sirupas tiktų Irmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4457382123930337993.post-91857716161724443602014-05-21T12:21:09.683+03:002014-05-21T12:21:09.683+03:00Man patinka avokadas su prieskoniais - pats pačiau...Man patinka avokadas su prieskoniais - pats pačiausias iš viųs mano bandytų padažiukų, kartais dar česnako kamputį išspaudžiu, kai norisi kažko aštraus. O dedu ne citrinos,o laimo sulčių - visai kitas skonis nei su citrinų sultimis :) Aišku krapai - tai karalių karaliaus prieskonis, nepakeičiamas :)<br />Laimahttps://www.blogger.com/profile/11617569711111009861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4457382123930337993.post-56182280686446194462013-05-26T14:58:50.581+03:002013-05-26T14:58:50.581+03:00Manau, galima eksperimentuoti pagal skonį ir pagei...Manau, galima eksperimentuoti pagal skonį ir pageidavimus...:)Ieva.https://www.blogger.com/profile/13243927783588387257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4457382123930337993.post-72139327163279482652013-05-24T10:01:31.963+03:002013-05-24T10:01:31.963+03:00Man aliejų norėtųsi pakeisti... gal į keletą riešu...Man aliejų norėtųsi pakeisti... gal į keletą riešutų arba į avokadą :)Anonymousnoreply@blogger.com